Uppkopplingen bröts i ett spel

Uppkopplingen bröts i ett Bingospel


Även om du förlorar din uppkoppling så är dina brickor fortfarande aktiva i multiplayer bingo. Om du har en vinnande bricka så kommer vinsten automatiskt att bli skickad till ditt spelkonto. I single bingo, "Bingo" & "Triple Bingo" så har du 30 dagar på dig att fortsätta spela och spelar från där du slutade. Efter det så kommer rundan automatiskt att spelas klart och all eventuell vinst betalas ut till ditt spelkonto.