Kommer påbörjade transaktioner påverka min insättningsgräns?

Kommer påbörjade transaktioner påverka min insättningsgräns?

Om transaktionen står som "påbörjad" så påverkar detta din insättningsgräns, även om den inte har gått igenom. Så fort man har klickat på "Insättning" i den rutan där var man fyller i beloppet, så registreras det nämligen som en påbörjad insättning, och den transaktionen är då medräknad i din insättningsgräns.