Jag kan inte logga in på grund av min tidsgräns. När kan jag logga in igen?

Jag kan inte logga in på grund av min tidsgräns. När kan jag logga in igen?

När din valda tidsgräns har nåtts blir du automatiskt utloggad från ditt spelkonto och kommer inte åt spelkontot eller pengarna på kontot förrän återstående tid har löpt ut.

Beroende på vilken gräns som du har nått så återställs tidsgränsen enligt följande:

•    Dag - dagligen efter klockan 23:59:59 lokal tid.

•    Vecka - efter klockan 23:59:59 på söndag (lokal tid).

•    Månad - efter 23:59:59 månadens sista dag (lokal tid).

Om du vill höja tidsgränsen så kan man göra det när den uppnådda tidsgränsen har återställts, och du kan logga in igen. Tidsgränsen kan man höja från sidan genom att klicka på Spelgränser uppe till höger.

Obs!
Vi kan inte från supporten höja eller ta bort gränsen åt dig. Vi kan endast hjälpa dig med att sänka tidsgränsen.