Rensa cacheminne och ta bort cookies

Rensa cacheminne och ta bort cookies I Chrome

(Mer info här)

Dator

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger.
  3. Klicka på Fler verktyg följt av Ta bort webbinformation.
  4. Välj tidsintervall högst upp. Välj Genom tiderna om du vill rensa allt.
  5. Markera kryssrutorna bredvid Cookies och andra webbplatsdata och Cachade bilder och filer.
  6. Klicka på Rensa data.

Android

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger.
  3. Tryck på Historik följt av Rensa webbinformation.
  4. Välj tidsintervall högst upp. Välj Genom tiderna om du vill rensa allt.
  5. Markera kryssrutorna bredvid Cookies och webbplatsdata och Cachade bilder och filer.
  6. Tryck på Rensa data.

Iphone & Ipad

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer längst ned.
  3. Tryck på Historik följt av Rensa webbinformation.
  4. Kontrollera att det finns en bockmarkering vid Cookies, webbplatsdata och vid Cachade bilder och filer.
  5. Tryck på Rensa webbinformation.