Jag har glömt mitt lösenord

Om du har ett användarnamn och lösenord för att logga in till ditt Paf konto, men har glömt ettdera av dem så kan du lätt återställa lösenordet och få reda på ditt användarnamn genom en BankID verifiering här

Alternativt kan du även hitta återställningen genom att klicka på Logga in

Därefter väljer du Logga in med lösenord precis under BankID logon.

Väl här, väljer du istället Glömt dina inloggningsuppgifter?

Här hittar du första steget till en vanlig BankID verifiering. Följ sedan instruktionerna på sidan för att återställa lösenordet.

Obs!
Om du inte har Bank-ID behöver du tyvärr skaffa ett för att kunna återställa ditt lösenord och få tillgång till kontot igen.