Glömt lösenordet?

Om du har Bank-ID så kan du enkelt logga in genom att verifiera dig via följande adress: https://www.paf.se/my-account/identification/bankid-login.html
Har du inget Bank-ID kan du använda din registrerade e-postadress för identifiering. Det gör du göra via följande adress: https://www.paf.se/forgotten-credentials#email Notera att om du använder en mobil eller surfplatta, måste du öppna din mejl i browsern på din enhet för att länken ska fungera.