Jag vill ändra min e-postadress som är kopplad till mitt spelkonto.

Jag vill ändra mitt e-postadress som är kopplad till mitt spelkonto.

Din e-postadress kan blir ändrad från menyn uppe till höger genom att trycka på "konto" och "kontoinställningar" sedan ange din nya e-postadress så skickar vi en länk dit. Använd länken för att verifiera ändring av e-post. Om du inte hittar meddelandet, kolla även din "skräppost mapp".