Vilka insättningsmetoder är tillgängliga på Paf.se?

Vilka insättningsmetoder är tillgängliga på Paf.se?


Paf erbjuder dig följande betalningsalternativ:

De alternativ som är tillgängliga för dig är synliga i betalningsflödet.

Spelkontot får endast användas för att spela. Paf tar inga avgifter för insättningar och uttag till/från spelkontot. Paf kommer dock att debitera en transaktions- och hanteringsavgift från spelkontot för samtliga transaktioner som sker utan något verkligt syfte att spela.

Minimi-insättningen är 100 kronor och minimi-uttaget är 200 kronor. Max-insättningen varierar mellan betalningsalternativen och i vissa fall påverkas det även av hur lång kundrelation vi har haft med dig. Om du har en bonuskod för insättning bör den matas in i samband med insättningen.

Insättningar begränsas på ett flertal sätt. Om din insättning nekas kan du försöka med ett lägre belopp. Om din insättning nekas vid upprepade tillfällen ber vi dig kontakta vår kundtjänst så vi kan hjälpa dig med ditt specifika fall.

Vi rekommenderar att du verifierar dig med hjälp av BankID.

1. Kortbetalning (Debit/kredit)

Du kan göra insättningar med Visa och Mastercard.

Efter att du gjort en insättning kommer ditt kort att sparas i din profil. Du behöver därmed inte ange ditt kortnummer vid varje insättning. Du kan radera sparade kort från din profil om du så önskar. Informationen sparas på ett säkert sätt enligt Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS).

Vissa kort är anslutna till Verified by Visa samt 3D SecureCode. Har du problem rörande dessa koder ber vi dig kontakta din utfärdande bank som kan informera dig kring dessa säkerhetsprogram. Detsamma gäller andra kortspecifika frågor.

2. Banköverföring

Vi erbjuder e-betalning från de flesta Svenska banker.

3. Swish

Du kan göra insättningar och uttag med Swish via ditt mobilnummer. Insättningen verifieras med BankID. Kontakta din bank för att få tillgång till Swish appen.

www.getswish.se

4. e-wallet

Speltjänsten stöder i dag två e-wallets, Skrill samt Neteller. Från dessa kan du sedan enkelt göra insättningar samt uttag. Du kan lätt bli kund hos en eller båda av dessa utan kostnad. Vilka insättningsmetoder som erbjuds hos respektive betalningsförmedlare redovisas på deras hemsidor. Besök gärna dem för att se vad de kan erbjuda dig:

www.neteller.com
www.skrill.com

Vi rekommenderar dig att öppna plånboken i din egen valuta, eftersom vi med automatik dirigerar din betalning till ett konto i kronor. Väljer du att öppna konto i en annan valuta riskerar du en valutaväxling som sker hos den aktuella leverantören till deras dagskurser. Har du frågor rörande deras tjänster ber vi dig att kontakta deras kundtjänst.