Hur sparar jag mitt lag?

Hur sparar jag mitt lag?


När du har gått med i en turnering och börjat sätta ihop ditt lag sparar du det genom att klicka på knappen "..." som finns bredvid “ÅTERSTÄLL”. Du kan spara ditt lag så fort du har valt minst en spelare. När laget har sparats går det att välja det i alla andra turneringar och du hittar det genom att klicka på "..." och "Load Favourite"